MarketingDesignDigitalPhoto & FilmReferenssejäTeamOta yhteyttä
Suunnittelutoimisto grass business Oy | Punavuorenkatu 4 B, 00120 Helsinki, Finland | myynti(at)grass.fi, +358 50 551 9552
« EdellinenKampanjoita

Grass on tehnyt monenlaisia kampanjoita vuosien varrella. Kampanjat ovat olleet messuosastojen suunnittelusta kaduvarsimainontaan, verkkokampanjasta mobiiliin.

Alla muutamia kampanjoita joita olemme tehneet. Älä epäröi ottaa yhteyttä, laskemme ja teemme mielelläme juuri sinun tarpeisiin sopivan kampanjan!

Oikotie.fi

Suunnittelimme Oikotielle kampanjan helpottamaan käytetyn auton ostoprosessia. Otimme tekstisuunnittelussa huomioon tutkimuksista saadut tiedot ja ammattilaisten laatimat prosessit.

Tämän jälkeen tuotimme niistä kansankielisen kokonaisuuden. Kuvitimme kuvituskuvalla jokaisen kohdan ja tämän avulla kuluttaja pystyi hahmottamaan tekstissä nostettua sisältöä.

Ensto Oy

Rakensimme kampanjan Ensto Oy:n kanssa heidän uudelle eDual-valaisimelle. Visioimme valaisimen ympärille teeman, joka koostui universumista ja tähdestä, joka loistaa planeettoihin valoa. Kampanja piti sisällää suomi ja englanti versiot kampanjasivusta, kohdennetun Facebook-mainonnan, Facebook tab landing sivun ja animaation.

Keskitimme haun pelkästään sähkö- ja valaisinalan ammattilaisiin. Kampanja tavoitti suomenkielisenä 30 000 henkilöä ja englanninkielisenä 145 000 henkilöä. Englanninkielisessä kampanjassa saimme ensto.com:lle seuraajia 0,32 €:lla per henkilö.

Apollo Cafe

Apollo Cafe lanseerasi suolaisen ja makean Vohveli-kampanjan kesäkaudelle. Vohveli mielletään makeana kahvilatuotteena, mutta tämän kampanjan ideana oli tuoda tarjolle vohveli, joka tarjoiltiin lounaana tai after work -välipalana. Kampanja herätti keskustelua ja toi asiakkaille uudenlaisen ruokaisan makuelämyksen.

Kampanja tulossa?

Teemme niin pienet kuin isotkin kampanjat avaimet käteen -periaatteella tai jonkun osan isommasta kampanjakokonaisuudesta.

Teemme myös taktisen käännöksen jo suunniteltuun kampanjaan.

Soita 050 551 9552 ja kysy tarjousta!